Anotace: Lásku bez květiny? Radši zemřít... děkuji
Nechápu, že tu nemáš žádnou odezvu...:) Nesu Ti kopretinu, jen si mi ji musíš vytáhnout z vlasů;) Piš dál, čteš se hezky;)
03.11.2012 19:30:18 | Písnička...
Nevím, ale nejspíš je pro většinu lidí můj styl až moc tvrdý. Ale já prostě odmítám psát sluníčkově =)
10.11.2012 08:18:44 | Mikko Johannes Antero Haaveilija