Opak..

Opak..

Anotace: .. opaku

Je skutečností i opak opaku
půl na půl beze zbytku?
neuvádíš-li mě tím do rozpaků
řekneš - ne, ty dobytku

moc dobře teprve nevím co je co
zmaten jsa logikou děr
černých, jimž půjde vždy nejvíc o něco
nejhladovějším z monster

budeš-li pak opak opaku, neva
vabank prohrávám stejně
černých děr mákem ať čerň tmy osévá
kdekdo, já neprodleně

v půli Tvůj opak shledám skutečností
než stihneš říct švec hbitě
viny nás teď ne 'skutek utek' zprostí
skutečně.. miluji Tě
Autor Petbab, 22.06.2012
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel