Smutný je…
*************
Smutný je skřivan
když nemá komu zpívat
smutný je můj anděl
nevím proč,
bojí se snad lítat?
Nebo jenom chce
mě líbat?
—
/To ale nemusí smutný být
klidně mě může políbit./
—
Jenom mi řekl…
Proč bys měla dnes
bůhví na čem spát,
proč bys měla,zkřehlá,
bůhví kde dnes spát?
Pokrývkou z mých křídel
chci tě přikrývat
na měkkém polštáři z peří
můžeš svou hlavu ukládat.
Pak skřivan zazpíval,
už našel tu svoji milující,
tu svoji „skřivanici“,
můj anděl mě celou zulíbal
i když jen ve snu a spící…
Ne,nejsem jeho „andělicí“.
…
Moc hezká.
A andílek teď spí
našel už svou
na nebi stálici
hvězdu zářivou.
25.06.2012 21:46:52 | Rikitan