Dívka, co tančí se žlutým čepcem
Stvořili dívku z mosazi
Velcí božští kováři
Ruce zčernalé od sazí
Vpekly jí pihy do tváří
Krev sopečných pramenů
Ve výhních nebes kalili
Vlasy tancechtivých plamenů
Jak kometu ji halily
Kroky, z tance vězení
Křesají jiskry žhnoucí
My, ohně z ohňů zrození
požáry v srdce zvoucí
Tančí, cestu spaluje
Všechnu lidskou vinu
V spáleništích se miluje
S hříchy našich synů
Pod žlutým čepcem oči
Element smrti v žáru
Znovu se v tanci točí
Lásku mění v páru
Těžknou oblačné masy
Bílou parou živeny
Déšť její oheň hasí
Ona zjizvená, já zjizvený
Přečteno 466x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Matsuyama Tatsuko-chan, Písnička..., Tanecnice
Komentáře (4)
Komentujících (4)