Anotace: Krásný den:)
Vánek tiše bloudí po těle
chvěje se, tiše zpívá
čistota jako v kostele
s pocity slastně splývá.
Do náruče jemné pěny
dávají muži, děti, ženy
-své citlivé já.
a vyfukují bubliny...
26.06.2012 12:08:14 | enigman
Je to tak, ST.
25.06.2012 13:51:56 | Psavec
vítej zpět na palubě děvče!:)
24.06.2012 22:01:44 | střelkyně1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?