Dýchám vůni deště
do dlaní
po kapkách
prš mi ještě
naposledy
vzdám se snu
něžnosti
i úsměvu
s krajkou
ve vlasech
zhasnu nebe
obkreslím rty
a pak i sebe
do mokrých šatů...
Nejdřív jsem četl: "s krajkou ve vousech...", ale pak se mi báseň zalíbila
14.02.2013 15:06:33 | JaJarda