Zdáš se mi...
Anotace: ...každou noc...
Každou noc
vídám Tě ve svém snění,
každé ráno
proklínám rozednění,
každý den
vidím Tě za zavřenými víčky
jak záříš
v plamenu svíčky...
Obrysy těl
v měsíčním svitu
na stěnách ozvěny
prázdného bytu,
prsty obkreslíš
všechna zakázaná území...
...je to skutečné
nebo zas zdáš se mi?
Chci stát tu v objetí
celé světelné roky
kdy tiskneš k sobě
mé oblé boky...
Do noci šeptáš
"dej mi ze své studánky pít"
z dálky však slyším
budík zazvonit...
Otevřu oči,
zas se mi to zdálo...
...jen v noci Tě potkávat
přijde mi málo...
Přečteno 584x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Philogyny1, Roger, Barbell, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)