vím, sním
život mi proteká v dlani,
já myslím na tu paní,
při pohledu na sluneční zář,
chci hladit její tvář,
stíny v trávě,
myslín na tebe právě,
chci Tě moc,
chci bezesnou noc,
slzy po tváři stékají,
lásku svou tají,
chci Tě,
Miluji Tě
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
Komentáře (2)
Komentujících (2)