Anotace: <p><span style="font-size: large; font-family: 'book antiqua',...
Opouštím.....
tebe, tvé doteky, city i slova,
stává se ze mě dnes půlnoční vdova.
Pro lásku není v mém srdci už místo,
vítám teď Samotu, Prázdno a Pusto.
Však stále je lepší se Samotou žít,
než Přetvářce a Lži svůj život zasvětit....