čas na cestě
Anotace: ... dolaďoval ...
.
čas na cestě
umazavát
pokoušel
své vrásky
a jen šel
srovnaný
jak řádky
pro zpovědi
a jako slova do zdi šém
uměl hladit si v čele roky za krokem
.
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: střelkyně1, Kett, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)