Zase od začátku,
celý je to koloběh,
za zatáčku, za zatáčku,
a nikde není roh.
Lásce se člověk naučí,
ale kdy se naučí milovat,
jen se zase zamračí,
zoufalství jen může zůstávat.
Obrovský chtíč,
prožít vášeň,
a ke srdci klíč,
návod je báseň.