jsem pocestný, který bloudí životem
Anotace: jsem pocestný, který bloudí životem a smutně hledí na ty co si život užívají
jsem pocestný, který bloudí životem
a smutně hledí na ty co si život užívají v přepychu svých sídel za plotem
kde svůj život bezstarostně žijí a z práce rukou druhých lidí jenom tyjí
jsem pocestný ,který bloudí životem
a který hledá místo kde mu bude k odpočinku lehká zem
kam by mohl složit své unavené a bolavé tělo
a kde při své pouti najde něhu a pohlazení
bez nichž život krásný není a dovolí mu i sladké snění
o tom že život s láskou lze na zemi žít
aniž by druhé lidi musel z kůže dřít
já prošel na této zemi stovky a stovky míst
a viděl jsem i že jsou na zemi místa
kde nelze jen z talířů jíst
že jsou na zemi i místa
na která by nevstoupil nikdo kdo zbohatnou se chystá
protože zde se nemoc s chudobou znají
a na to zda jsou zde vítáni se nikoho nezeptají
tam sice lidé musí skromně žít a je zde hodně žalu a bolu,
ale lidé tě s láskou pozívají ke svému chudě prostřenému stolu
protože lásku ve svém srdci mají
a proto i úsměv druhým rozdávají
tam asi skončím svojí bludnou pouť
protože jen tam kde je opravdová láska
která je upřímná a čistá
stojí za to plout
a tam žít velký smysl má
protože zde se život opravdově prožívá
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)