k123 h
Anotace: nešťastná láska. už to přešlo.
úsměv
úsměv
máš krásnej úsměv
seš krásná uvnitř?
kdo ví...
musim to zjistit
pozvat tě někam
poznat tě
skamarádit se s tebou
a pak jen čekat na vhodnou chvíli
kdy se tě budu moct zeptat
kdy se tě budu moct zeptat
jestli mě chceš
jestli tě budu chtít
a pak jen s napětím čekat
kdy mě odmítneš
Komentáře (3)
Komentujících (2)