Vrstvím
své pocity na sebe
po odstínech šedi
…po pláči
…oči vědí
žádné odpovědi
Vrstvím nás
podle nesobeckých skutků
vteřin bez zármutku
letmých úsměvů
chvilek bez hněvu
vrstvím své touhy
do jízdních pruhů
každý jinou stuhu
barevné třásně vlají
a horké sny se zdají
ledy tají
vrstvím tebe
mezi stěny svého srdce
do tlukotu
v levé ruce svírám
touhu po záruce
vrstvím letokruhy našich chtíču
svazek zrezlých klíčů
za každý jeden
co lesk svůj hledá
se touha spojit naše těla
zvedá
vrstvím tě do svého života
do té úzké škvíry
a není nikdo kdo by hledal
kdo by sebral
zdroj mé víry
vrstvím
a nikde není kdo by chápal
kdo by osud změnil
kdo by věděl proč
……….vrstvím
jenom hezky vrstvuj,nebo vrstvi...proboha,kdes to slovo vzal?Nakupuj...nenakupuj...už mě to zas zavařuje!:)))
03.07.2012 14:52:47 | střelkyně1
Zavařuješ?
Doporučuji,pokud zavařuješ vrstvit po dvou sklenicích na sebe.
Je-li ti jen horko,vrstvi několik klimatizací na sebe..
03.07.2012 15:18:50 | poeta