Nepřestane mě fascinovat, jak tisíc a tisíc a ještě víc lidí popisuje jeden okamžik a jak to pokaždé vyjde jinak, mám raději v tomto punktu jemnější obrazy - tady to vyšlo moc pěkně,Poeto.
...dopřeje jim konec chvění, by řeč svých těl donesli k povznesení. Prostě ladné!
14.05.2014 17:09:18 | Pamína
Příjemné vzpomínání... verše, kde jsou koně, připomínají i mně moc hezké a milé chvíle... Krásná báseň !
03.07.2012 21:10:42 | Loira
můj ty světe...tak to je pecka:))hrozně se mi líbí,ale hrozně!:-))
03.07.2012 18:19:05 | střelkyně1
Skoro jsem chtel nechat tu druhou cast jako
samostatnou,ale byl jsem linej to mazat..
ted vidim ze jsem udelal dobre..juchuchu
..proste jsem to na sebe vrstvil.. :-)
03.07.2012 19:10:33 | poeta