Jerrymu
Slyším dusot kopyt,
koňské ržání
tlukot srdce bez ustání
dětský smích,
kostelní zvon
a v dálce zahoukal vlak
nebe pokryl černo černý mrak.
Kluk co držel mi pěsti je dneska v nebi....
má snad štěstí?
A co my?
Co bude s náma?
Odrostlí dětským hrám,jen vzpomínám.
Kdysi jsme hráli na babu a u řeky stavěli přehradu
a když oheň táborový vzplál
někdo z nás na kytaru hrál.
Všechno překryl prach času
vracím se zpátky.
Maluju tvou tvář po paměti
už nejsme dávno děti....ale já Tě pořád ráda mám...
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (0)