vývoj děje
topí se moucha v mlíku
ležím
v zádech dýku
má milá možná z rozmaru
že rozezněl jsem kytaru
že v písni zmínil jiné jméno
mě bodla nožem z ovaru
asi to bolí
nebo hřeje
trochu se třesu
vývoj děje
ačkoli vyplynul
nečekaně
a já teď k nebi sliby plané
vysílám po nitkách zbytků sil
promiň
já víc se nesnažil
jen sem se válel rýpal v zemi
hledal v ní odpověď v hemžení
v chaosu hmyzu pod větvemi
sázel svá sladká koření
a nyní
už se stmívá
pozdě je lítost hrát
pomalu končím tak to bývá
zavírám oči
musím spát
tím dlouhým stavem
v černi znaven
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Radhuza, střelkyně1, eschi
Komentáře (2)
Komentujících (2)