Anotace: Jedna z mojich novších básní...
já vám do toho dámy s dovolením vlezu. Mně se to líbí celý,ale ty první písmena bych taky volil malým. Dost to narušuje děj, člověk čeká,že začíná nová věta a ona pokračuje. Jinak moc hezký. Mně se volný verš líbí a tíhnu k němu,takže bezvadný:-)
05.07.2012 18:14:48 | kočkopes
jediné co mi tu vadí jsou velká písmena na začátku každého řádku, jinak je to moc hezky napsané :o)
05.07.2012 17:57:07 | hanele m.
Ďakujem. Píšem voľným veršom, ktorý je väčšinou bez interpunkcie.
05.07.2012 18:09:30 | Liz-D-Darker
no interpunkce mi nechybí - proto mi vadí ty velký písmena ;o)
taky psávám volným, ale velký písmena sabotuju úplně - znamenají pro mne začátek a tak se tu u tebe na každém řádku jako by zaseknu než vykročím dál..
ale tak to mám já, ono to většině lidí nevadí tak jako mně :o)
05.07.2012 18:12:17 | hanele m.
Asociace... já ho zas cítím, když zavane vítr, a v létě, když se rozvoní borovice :)
05.07.2012 14:30:13 | Hesiona-Essylt