Konec
Na kolenou,
klečíš na kolenou,
tvůj anděl strážnej,
měl dovolenou.
Srdce bolí,
žalem se zalyká,
jak někdy končí,
ta láska veliká.
Na kolenou,
klečíš na kolenou,
proč zrovna ty ,
jsi tou vyvolenou.
Proč amor lásky ,
vystřelil šíp,
na srdci vrásky,
snad bude líp.
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)