Nalezená

Nalezená

Anotace: ...název odpovídá...

*

*

*

Jsi věčná

jsi mi věčně spřízněná

jsi mi od věku věků

určená.

 

Jsi zvláštní

tak trochu šílená

jsi pro mě zítra už navěky

neměnná.

 

Jsi křehká

na dotek studená

jsi barevná duhová kulička

skleněná.

 

Jsi divná

tak trochu střelená

jsi pro mě zítra už navěky

neměnná.

 

Jsi něžná

na pohled schoulená

jsi půlnoční laň na pláni

chráněná.

 

Jsi věčná

myšlenka stulená

jsi pro mě zítra už navěky

neměnná.

*

*

*

 

Autor zaba.zuzla, 07.07.2012
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: Romeo3769, lexus, Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi nálada v té basni,jemně melancholická.

08.07.2012 17:09:34 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí