Oči po dešti

Oči po dešti

Anotace: člověk se zklame ještě mnohokrát, než najde svůj Happy End...

Srdce na cáry
oči po dešti
láska pro páry
pro nás neštěstí.
Volnost pro tebe
samota pro oči
já tu sním o tobě,
ty jsi však jinačí.
Lásku jsem dala,
ty jsi ji vzal,
vždycky jsem myslela,
že my dva jsem pár.
Však mýlka to byla,
bolest mě ničí
ty nejsi už můj
a já jsem zas ničí.
Srdce se zlomilo,
zpět se mu nechce,
v křeči se schoulilo…
…dočká se konce?!
Autor vitanielin, 08.07.2012
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí