Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: Přemýšlím nad slovy...

Přemýšlím nad slovy,
pletu si řádky,
něžné přísloví
a naše hádky.

Snažím se přesvědčit,
že v našem vztahu
je oboustranný cit.

Snažím se vytěsnit,
(Tvoje)
to nechutný slovo zvyk!

Myslím na Tebe
snad každou chvíli,
však snaha Tě pochopit,
bere mi síly!
Autor vitanielin, 08.07.2012
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí