Slzy do polštáře
Pár slz vpitých
do polštáře
smývá bolest
z mojí tváře
Pár set slz
tu padá z lásky
Jen pro mě
ne pro otázky
... potají
padají
o duši
o lásce
zpívají...
Přečteno 540x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, eschi, střelkyně1
Komentáře (2)
Komentujících (2)