Jak napsat pocit?
Nádherný čistý melodický?
hladivý ,hřejivý co já vím..
Není to básen ledajaká
tak jak vždycky..
...
Díky moc
vrátím se zas
s písmenky tvé básně
ráda se
znova a znova pomazlím
13.07.2012 15:03:57 | Nút
Veškeré mazlení je zde dovovoleno,vlastně
se díky své blahodárné a ozdravné moci doporučuje.:-)
13.07.2012 20:05:30 | poeta