Máš mě rád?
Anotace: Je těžké milovat někoho , koho milovat nesmíte...
Na ledové ploše
brousíš mé srdce do křišťálu
rozbij ho prosím na střepy
tajně k ránu
ať mi je nikdo neslepí...
Žiješ si v záři reflektorů
každý z nás brázdí
jiný břeh,
přes to jsme chvíli
pluli spolu
peřejí nabrat druhý dech.
Dívám se zdáli
tajně v davu
rozum mi velí zůstat stát!
Tlukotem bolestí staženého svalu,
položím otázku:
MÁŠ MĚ RÁD?
Přečteno 508x
Tipy 6
Poslední tipující: Barbell, Noc17, poeta
Komentáře (4)
Komentujících (3)