Anotace: ...
Všichni jsme zrnko písku, ale kdo z nás vydrží v té lastuře, aby z něj mohla být perla. Já jsem v té lastuře byl a nevydržel. PS.: Pravda, pochoopil jsem to po svém.
13.04.2013 17:54:03 | VEDz RVAHEs
To je poetika všech poetik:-) Kam se na to hrabou básničky z nějakýho Literu, nebo jak tomu říkají...
16.07.2012 22:04:11 | Kyška