Básnicky a rýmy
Vše co mi ještě zbývá
Život tropí si dnes šprýmy
Budoucnost skrývá
Čas běží,přímo utíká
V tichu sedím sám
Psssst to tikot budíka
Co čas odkrojuje nám
Tiktak....tiktak odměřuje
Neúprosně běží
K ničemu nezavazuje
Léto a za chvíli sněží
Když tu tak sedím
Přemítám
Do budoucna hledím
Sakra....čím dál víc rad tě mám