Privátní záře
Hořím touhou osvětlit nebe
Slunce nahradit, jeho čas vypršel
Žhnout, zářit, být jen pro tebe
V noci temné kéž já bych směl
Ladně tančit ve tvých komnatách
Smyslně však intenzivně
Noc co noc, temnoty vrah
Na jaře, v létě, na podzim, v zimě
Mě uchopit jen stačí chtít
Jak slíbil jsem, budu tvým vším
Škrtnout mnou, plamen probudit
Navždy tvůj, než dohořím
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, gallatea
Komentáře (0)