Když ponoříš se na dno
abych tvou přítomnost pocítila
hledám se ve tvých očích
hluboko
jsi jako lidské zvíře
tak blízko jsi mému zameškání
má krev
spojím tvůj hlas se svým
abych tebou
byla roztrhána
……………………………………………..
Pojď
najdeme spolu skutečnost
naše jméno
a hýčkat je budeme
ve všech koutech
……………………………………………….
podám ti svou laskavost