Tobě
Anotace: ... o nezdolnosti srdce ...
*
*
Z lásky i nelásky
čarovné obrázky
po srdci kreslím
A i když nesmím,
v duchu tě objímám,
tesknotu proklínám
ve vzlyku jediném
Je to snad zločinem,
že spíš ve mně dál
a chci, abys hřál?
Vypláču vzpomínky -
jak ostré kamínky
v duši mě tlačí
Všechno je k pláči...
Tvá blízkost zmizela někam
Já přesto tu na tebe čekám ...
*
*
Přečteno 617x
Tipy 7
Poslední tipující: Krahujec, Majdalénka, Matty09, Robin Marnolli, tato22, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)