Anotace: ...
*
*
*
Patřils´ k mojí realitě
ohořelou koudelí
kreslils´ moje ňadra v žitě
jakoby tam ležely
hromádky spolykaných slov
kterým teskně chyběly
tečky, čárky, apostrof
punc nevšedního bytí
a mně vlhly ňadra v žitě
ruce tvé je neodchytí
ani do té nejněžnější sítě.
Patřils´ k mojí realitě.
*
*
*