Moji milé
Královnou je mezi květy,
rudá růže voňavá
Tak jako ty mezi muži,
budeš navždy hýčkána
Krásnější jsou mnohé jiné,
ty jsi ale vzácný skvost
V životě měj mnoho štěstí,
choď si jenom pro radost
Ve tvých očí zaří hvězdy,
úsměv máš jak jarní den
Kdo tě blíže poznal, děvče,
ten je tebou okouzlen
Nejsi plačka uslzená,
v životě se musíš prát
Nenaříkáš, nevzdáváš se,
proto tě má každý rád
Tohle je jen krátká báseň,
nevím, co bych více psal
Žádný básník nevysloví,
co ti osud do vínku dal
Přečteno 614x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)