hodím sa do gala
aj ked to nenávidím
pred odchodom si ponadávam
v duchu
i nahlas
obujem tesné pánočky
a zabuchnem
s úsmevom sa s vami privítam
aj keď mi je napi*u
ale vám je to jedno
východ je v nedohľadne
únikový už vôbec nevidieť
a čas cúva
spoločnosť je cudzia
zmaľované ksichty
mi nerobia dobre
ako veľmi
chýba tvoja tvár