City
Tvé oči krásné jsou,
miluju je a to ty víš.
Když sny v nich plujou,
a ty tak krásně spíš.
Tvůj úsměv - široký,
a já ho pokaždé vidím.
Je tak hezký,
z tvého úsměvu vždy šílím.
Tvé objetí - pevné,
když dlouho se nevidíme.
Vzpomínky jsou věčné,
a stále spolu sníme.
Tvůj polibek - vášnivý,
pokaždé, když jsme spolu.
Někdy jsi tak stydlivý,
když sedíme v restauraci u stolu.
Když tě jen tak pozoruji,
přijdeš mi dokonalý.
Nové city se vytvářejí,
a chvíle s tebou jsou nenahraditelný.
Komentáře (0)