Anotace: ...
Seš moje Waterloo
u tebe jsem skončila.
S váma jsem skončila
nepochopitelní ohyzdové
s hadem mezi nohama.
Had z ráje??
Hlídáte si to svý jabko
A já vám věřím
pořád dokola...
Hloupě
Seš moje Watrloo
vzal si mi i zbytky iluzí
co před tebou nerozfoukali
desítky hadů, tobě podobných
Zloději snů
Už je to ohraný,
bambilionkrát??
Stejně se znovu vrhám z útesu
ve víře, že tentokrát neumřu.
Nabodlá na útes...
Sem tvůj Napoleon,
tvá výhra??
Radši to neřeš, znáš se...
Seš má největší prohra,
protože seš poslední!
(Kéž bych nelhala sama sobě...)