Ty a ja jsme byly pár..........

Ty a ja jsme byly pár..........

Anotace: kdyby nebylo ........byly by jsme my :)

Stačila jiskra k tomu aby jsme věděli,
stačila věta a byly jsme si souzeni...
Stačil polibek a věděla jsem že tvoje chci být
stačilo pohlazení a a chtěli jsme spolu žít...

Všechno bylo krásné, protože na vše jsme byli dva
pro nás každá překážka byla jen hra...
MY jsme byli ideální a nejpěknější pár
my jsme byli svoji tak proč mi tě osud vzal...
Proč v moji náruči má být někdo jiný
proč mi tě vzal byly jsma pro dějiny...

Tolik bych to chtěla vrátit zpátky
tolik bych chtěla zase do pohádky...
Tolik bych tam chtěla s tebou
tolik mi chybíš,to slova říci nedovedou...
Autor Wiloou, 11.01.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc krásně vyjádřeno!

11.01.2007 13:05:00 | Zmijuška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel