Z veršů si utkat tkaničku,
na strom dát suchý list.
Podpálit malou hraničku
a s dobytkem z koryt jíst.
Do oči vetřít kapsicin,
ruce od pepře mít.
Tisíce jar a mnoho zim,
o lásce stále snít.
Netřeba mnoha slov,
netřeba patosu.
Touhu touh a měsíční Nov
a pak....pak ránu do nosu.