Nikdy
NIKDY
Nikdy neříkej ,,neublížím ti“, když to tak nemyslíš,
,,miluji tě“, pokud nad rozchodem přemýšlíš.
Nelíbej mé rty, když chceš, aby to bylo naposledy,
netýrej mě - řekni to rovnou bez nápovědy.
Nelži a neslibuj co splnit se nechystáš,
vždyť jen slzavé údolí v budoucnu mi přichystáš.
Neber mě za ruku - nech si svá objetí,
když o tom co je láska nemáš ani ponětí.
Tys to však vše udělal,
a mě zase nikdy nenapadlo jak málo pro tebe znamenám.
Komentáře (0)