Slova chybí
a stránka je prázdná.
Motýlci samolibí,
ne každá hvězda je šťastná.
Vteřiny v prázdnu mizí,
sny naštěstí jsou.
Láska je cit čistě ryzí,
o nás dvou.
Prsty proplety vášní.
Miluji tě šeptám.
V tichu slova krásně zazní.
A ty víš jak moc rád tě mám.