Psal jsem málo
Nových plátků
Nevepsal jsem nikomu
Ani na památku….
Růže pouští
Noblesní odstín
Jaro nás opouští
A já tu básním….
Z repráku potichu
Line rock and roll
Přemýšlím o čase
Za vlády Nečase
Jaký je v nás shon…
Jenže
Já píši dnes Vám má Karino…