Anotace: ...
*
*
*
Strach mi píše do čela
zas o pár vrásek víc
opustíš-li mne
pak nezbude mi nic.
Budu muset přestat srkat Frisco
abych zapomněla
jak chutnalo z Tvých úst
jaké to bylo, mít Tě blízko.
Nebudu si pouštět "Třináctou komnatu"
abych zapomněla
jak zastavoval se nám čas
jak při tanci špatně došlápla jsem na patu.
Strach mi píše do tváře
zas o pár roků víc
opustíš-li mne
pak nezbude mi nic.
Budu muset přestat sledovat filmy ve vaně
abych zapomněla
jaké bylo být tam s Tebou
jaké bylo viset z lásky na praskajícím laně.
Budu muset přestat chodit spát v Tvých trenýrkách
abych zapomněla
jaké bylo usínat Ti na rameni
jak hladívala jsem Tě před spaním na lopatkách.
Strach mi píše mezi rty
zas o pár řádků víc
neopouštěj mě!!!
"Miluji Tě" napíši Ti na krajíc.
*
*
*
vidím, že strach je často súputníkom lásky. odvážne je priznať to takto otvorene...
02.09.2012 20:52:33 | gallatea