končí sa deň
začína noc
kráčam ku svojej starej breze
ohnutej od toľkých trápení ľudí
ktoré musí znášať
v tme svieti ako neón nad diaľnicou
biela kôra značí
jazvy osamelých duší
tu si mal byť
presne keď posledné zrnko
ohlási polnoc
tu si mal byť
keď som dúfala
že už neujdeš
ako naposledy
tu si mal stáť
s kyticou ruží
a žiadať o odpustenie
zapíšem si ťa na zoznam
zradcov
nalepím na brezu
ktorú zajtra spília
a zmiznete z môjho života