Pár
Anotace: Pár slovy dodal jsi mi odvahu a v pokoji voní svazeček uschlejch sedmikrásek. A v...
Pár slovy dodal jsi mi odvahu a v pokoji voní svazeček uschlejch sedmikrásek.
A v polštáři tolik smutnejch slz z nešťastnejch a šťastnejch lásek.
Na podlaze válí se spoustu knih
jak četla jsem si jen tak z nudy.
A v krabičce vylomenej zub,
ten,který vždycky tolik bolí.
A vzpomínky....
jak v hlavě,tak na fotkách.
A deník v němž vyznávám Ti lásku.
Ten deník mě tíží,bolí
jak kdyby posypal někdo ránu solí,
ale přeci Tě chtěl zachránit.
Tak pro tohle já lásko musím žít.
Zlo v dobro napravit.....jen chtít...
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: te.re.
Komentáře (2)
Komentujících (2)