Blackovi
Anotace: Chtěla bych se ukrýt do tvé němé tváře. Zbavit se pocitu podlého lháře. Zapudit...
Chtěla bych se ukrýt do tvé němé tváře.
Zbavit se pocitu podlého lháře.
Zapudit myšlenky na jeho oči.
Sny,myšlenky,vzpomínky
kéž zemí by byli.
Chladné,jak malé kamínky.
Které dešťová voda smyla
pocity viny mé duše skryla.
Kéž moje osoba z kamene vytesaná byla.
Proč oheň ve mě se probudil?
A pálí vše,co v blízkosti se nachází?
Nejvíc ty,jenž v srdci hluboko mi leží.
Jsem jak štvanou zvěří
když lovec do ruky si pušku vzal
co bude dál?
Vím,nemůžeš mi poradit.
Na mojí bolest není lék
a čas nevrátím zpět.
Rány jenž nám zasadil
bojím se,že draka probudil
a klidný spánek mi vzal.
Ten,kdo je v srdci bude tam dál.
Co asi jemu se honí hlavou?
Jestli se taky bojí
co čeká nás?
Kde dřív byl domov,
kde byla jistota
tam je teď mráz,
bolestná samota.
A moje trápení
ukryté v srdci
do noci tiše zašeptám:
Strašně se bojím ráda Tě mám.Odpusť mi prosím to jsem vážně nechtěla.Amor mě zasáhl přesná byla jeho střela....kéž by dnes,bylo včera.
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)