Čemu neuteču
Parník.
Vlny.
Moře.
Nekonečné dálky.
Bolest.
Touhy.
Lásku.
Neumyté šálky
za sebou chci nechat.
Minulost jak kámen
na noze teď vleču.
Vzpomínkám svým
už vím,
že neuteču.
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
Komentáře (1)
Komentujících (1)