bílá naděje
Jen sedíš, v životě skrýváš
to co krásné se zdá, ty znáš.
Jen ty city o lásce, které slýcháš
ty pocity v srdci poznáš.
Snad květ rozkvete
včelka na rozloučenou
-křídly zamává.
Pak ON pozve tě
lásku ti dává.
Proplétáš se v pramenech
-touhy a naděje
to co viděl jsi ve svých snech
to co na duši hřeje.
Přečteno 516x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Taita, Philosophic Theory
Komentáře (2)
Komentujících (2)