Mikroklima
Za zpoceným obzorem
je jen daší schod,
před nohama taje další krok,
pod měděným nebem
moje vina v kapkách vína,
slibuju ti výlet do mojeho mikroklima.
Doufám, že se tam sejdem.
Doufám, že se tam vejdem
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiřina
Komentáře (0)