Chybíš mi a jsi šedá,
tak šedá jak v mailu umíš být.
Mé srdce tvé hledá,
aby spolu mohly být.
Jsi tam někde v nedohlednu,
kde čarovná je zem.
Jak tíha co neuzvednu
a rouška před tvým rtem.
Vzdálená
a přitom v srdci tě mám.
Vím má láska je ztřeštěná,
však i život za ni dám.