Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=AFFM32NvhNw psala jsem jí u téhle písničky až pak jsem zjistila o čem zpívá...zvláštní jak někdy stačí jen poslouchat :)
Dýchám
vzduch mořem prosycený
duše do nebes
sladký smutek mě vrací k zemi
Ramblas
krok míjí krok
v bocích zvlněná
Dýchám
každou vlnku
něžnosmutkem spokojená
s růží ve vlasech
tu corazon
Tvá žena
Nad hlavou mořská hladina
voním zvukem kastanět
v očích klid
v dlaních celý svět
Mezi útesy už svítá
první sluneční paprsek
zkusím jej naposled pod řasy zachytit
.....ten sladký smutek
v poslední vteřině
tolik se chce žít....
písnička je fakt dobrá a báseń nezaostává
01.08.2012 18:07:40 | kočkopes
příjemné. písnička super, nedívím se, že inspirovala :))
"krok míjí krok
něžnosmutek"
27.07.2012 19:36:38 | Zamilovaná do nezamilované doby