Modlím se dál
Anotace: Neslněnou lásku musíme pustit a jít dál :)
Chodím parkem sem a tam,
díky bohu, nikoho nepotkám.
Možná to má tak být
a já mám samotná snít.
Byl si mým světlem,
mým přítelem i větrem.
Můj lehký vánek,
však ty si chtěl spánek.
Nedívám se dozadu,
to víš dobře ty sám.
Já však hledím nahorů
a modlím se dál.
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Pa Jush, Písnička...
Komentáře (0)